Wij hebben met verslagenheid kennis genomen van het overlijden van Andries Schipper op zondag 31 maart 2019.

Andries is 74 jaar geworden en was vele jaren actief binnen het Holland International Image Circuit, waar hij hielp bij de opbouw  voor de jurering en hand- en spandiensten leverde tijdens de jurering.  Wij zullen Andries  herinneren als een zeer humorvolle en positief ingestelde man met passie voor de fotografie.

Andries zal op die wijze in onze herinnering blijven.

“De tijd is gekomen dat het einde goed is”

 

With great sadness we received message that Andries Schipper died on Sunday March 31, 2019 at the age of 74.

Andries was active for many years in the Holland International Image Circuit, where he helped with the judging and all kind of services during the judging.  We will remember Andries as a very humorful and positive man with passion for photography.

Andries will remain in our memory in this way.

“The time has come when the end is good”